Websites of applicaties moeten goed ogen én scoren!

Sinergio heeft een zwak voor het ontwerpen van mooie websites of webshops die bovendien goed scoren en blinkt uit in het maken van krachtige cloud-applicaties. Met een verkennend en vrijblijvend gesprek lichten we dit graag gedetailleerd aan je toe.

We bekijken samen uw wensen en evalueren hoe we hieraan best tegemoet komen gebruik makend van de nieuwste technologieën. 

Interesse om meer te weten?

Daag ons gerust eens uit. U zal verbaasd staan hoeveel u krijgt voor elk budget!

Website en webdesign

Meer dan 10 jaar zijn we intussen een vaste waarde voor iedereen die een professionele website wenst. We ontwerpen samen met jou een gepast responsive of mobielvriendelijk design en plaatsen dit op een CMS systeem naar keuze om de site eenvoudig te onderhouden. En dit voor verrassend lage prijzen.

Lees meer over webdesign

Realisatie Sinergio webdesign

Realisatie Sinergio Applicatie

Applicatie en ontwikkeling

We zijn graag de partner van uw organisatie voor het ontwerpen en beheren van complexe websites en internet applicaties die werken voor jou. Voor tal van grote spelers of overheidsinstellingen bewijzen we al wat we waard zijn !

Lees meer over applicaties

Webshop en online verkoop

Dat de online verkoop nog een grote toekomst zal kennen is best duidelijk. Bent u nog niet overtuigd, praat dan gerust even met ons. We kijken graag samen hoe we uw bedrijf een online boost kunnen geven.

Lees meer over webshops

Realisatie Sinergio webshop

Sinergio SEO SEA

Internet marketing, SEO en sociale media

Een website is erg belangrijk. We willen echter ook graag dat de investering gaat renderen. Met een eenvoudig gesprek kijken we graag samen met jou hoe je website optimaal kan scoren.

Lees meer over SEO