Teamwerk dat er mag zijn,

Stuur ons fanmail

Wie is Sinergio?

Sinergio komt uit het Esperanto en staat -hoe kan het anders- voor synergie. En dat hebben we goed begrepen. Van bij de aanvang hebben we gekozen om de juiste personen voor elk project in ons team samen te brengen en met hen een lange termijnrelatie uit te bouwen. Want uiteraard bereiken wij samen meer dan elk individu apart.

Dit biedt alleszins het voordeel dat elkeen zich kan specialiseren en zich niet meteen in het volledige scala dient in te werken. Een programmeur is immers geen designer en een server-specialist hoeft niet alle elementen van SEO te kennen.

Ontmasker het team

Emilie

Lissabon

Denver

Oslo

Berlin

Rio

Ellen

Tokyo

Paris

Helsinki

Palermo

Versterk ons team,
en jezelf

Continu zoeken we naar medewerkers die ons team kunnen versterken en open staan om zelf ook te groeien. Ben je een krak in webdesign of heb je een grote affiniteit met programmeren van applicaties, contacteer ons dan snel. Eventueel developen we binnenkort samen onder de Sinergio vleugels.

We kijken ook steeds uit naar nieuwe samenwerkingen met freelance medewerkers. Heb je beschikbaarheid en vooral zin om samen meer te beleven, stuur ons snel een bericht via ons contactformulier.

Kom kennismaken