Teamwork dat er mag zijn

Wie is Sinergio?

Sinergio komt uit het Esperanto en staat -hoe kan het anders- voor synergie.  En dat hebben we goed begrepen.  Van bij de aanvang hebben we de gekozen om de juiste personen voor elk project in ons team samen te brengen en met hen een lange termijnrelatie uit te bouwen.  Want uiteraard bereiken wij samen meer dan elk individu apart.

Dit biedt alleszins het voordeel dat elkeen zich kan specialiseren in bepaalde elementen en zich niet in alle elementen van ons scala dient in te werken.  Een programmeur is immers geen designer en een CMS specialist hoeft niet alle elementen van SEO te kennen.

Wie is het?

Gert

Gert

Websupport

Stijn

Stijn

Webarchitect

Glen

Glen

Webmagician

Bart

Bart

Webterminator

Fré

Fré

Webdesigner

Nick

Nick

Webtechnician

Versterk Sinergio... en jezelf

Continu zoeken we naar medewerkers die ons team kunnen versterken en open staan om zelf ook te groeien. Ben je een krak in webdesign of heb je een grote affiniteit met programmeren van applicaties, contacteer ons dan snel. Eventueel developen we binnenkort samen onder de Sinergio vleugels.

We kijken ook steeds uit naar nieuwe samenwerkingen met freelance medewerkers.  Heb je beschikbaarheid en vooral zin om samen meer te beleven, stuur ons snel een bericht via het formulier hiernaast. Vergeet niet je 'web-nickname' die jou het meest typeert mee te geven.