Webdesign en CMS websites

Een duidelijke structuur, een goede onderbouw en een webdesign dat zijn bezoekers raakt, zijn wezenlijke onderdelen van een goeie website.  

In een verkennend gesprek zoeken we uit welke type website en design bij u en uw zaak past.  De mogelijkheden zijn oneindig. We belichten graag de consequenties van elk type.  Of u nu een CMS gebaseerde site, een blog, nieuwsbrief of een geavanceerde webshop wenst, we hebben de ideale ervaring om u bij te staan.

U kan op ons rekenen voor een doordacht hoogstaande website in een uniek grafisch ontwerp.  We houden bovendien rekening met een optimale vindbaarheid in google of andere zoekmotoren.  Wilt u nog een stap verder gaan en de meest relevante bezoekers naar uw website leiden, kijk dan ook even op onze SEO webpage.

We zijn gespecialiseerd in joomla. We hebben hier een grondige expertise opgebouwd. Door de focus op dit CMS systeem houden we de vinger aan de pols - zo zorgen we ervoor dat onze sites hoog blijven scoren bij Google en dat de snelheid uw webpagina's te laden optimaal blijft. 

joomla logo black
Indien je niet opteert voor een CMS onderbouw kan je uiteraard ook bij ons terecht.  We bouwen dan een statische website, die eventueel kan aangevuld worden met eenvoudige modules om zelf foto's op te laden en te beheren of een nieuwstool om nieuwtjes op de site te posten. 

Via onderstaande showcase vind je trouwens een aantal typevoorbeelden van websites die we realiseerden en kan je al even kijken naar schermen uit de CMS backend.
 

 
 
 

Blog

Sinergio evolueert naar een vaste partner voor robuuste applicaties

16 juni 2015
We blijven uiteraard trouw aan ons breed publiek van website beheerders als betrouwbare partner in webdesign. Toch merken we dat onze aanpak ook aanslaat bij grote bedrijven tot multinationals. En niet enkel het budget of onze attractieve tarieven spelen hierbij een doorslaggevende rol.

Lees meer