cybersquirrel sinergio webdesign

Anonymous mag zich niet langer het grootste netwerk van hackers noemen. Het “eekhoorn collectief” heeft intussen meer inbreuken op het palmares. Achter het lieve diertje gaat immers een knabbelende behoefte schuil waar geen enkel netwerk of netwerkkabel veilig voor is, zo blijkt uit onderzoek.

Deze eerder ludieke insteek vormt het idee achter de revamping van de Sinergio eekhoorn, die te bewonderen is op de Dries in Opdorp van 12 maart tot 9 april 2022. De cybersquirrel is echter niet alleen op de tentoonstelling. Meer dan 180 versierde eekhoorns vormen dit jaar het decor van de biënnale tentoonstelling van diertjes, omgevormd tot ware kunstwerken door lokale ondernemers.

De cybersquirrel kreeg zijn stoere metal-look door meer dan 400 gerecycleerde drankblikjes** vakkundig te knippen en te kleven op zijn veel te brave eekhoornvel! Is er nu nog iemand niet overtuigd van zijn malafide bedoelingen?

Iedereen is welkom in Opdorp om mee te genieten van de kunstwerken tussen de 100000 narcissen die intussen mooi in bloei staan. Als extra opsteker kunnen we nog meegeven om je wandeling op de Dries zeker te combineren met een heerlijk terrasje… cheers.

 

[** De gerecycleerde blikjes metaal en enkele versleten metaal-slijpschijven zijn niet enkel een hint richting sustainability, maar vormen bovendien een kwinkslag naar onze recent ontwikkelde software voor metaal en andere recyclage bedrijven.]