Een volledige en eenvoudige cloud software voor recycling, metaal- of schroothandel. Dat is Rinova!

Rinova, dé ideale tool voor de metaal, schroot- of ijzerhandelaar

Rinova is een cloud-toepassing die het werk voor de metaalhandelaar sterk vereenvoudigt. De applicatie zorgt immers niet enkel dat alle processen zo efficiënt mogelijk worden gedigitaliseerd in functie van een optimale dagelijkse werking, maar zorgt ook voor rapporten voor OVAM met een druk op de knop (denk maar aan de MATIS lijsten)

Eenvoudig alle handelingen bijhouden

Elke transactie (IN / OUT) wordt logisch bijgehouden en bij elke IN wordt heel snel berekend wat de te betalen som is. Eventuele kortingen of klantengroepen zijn mogelijk en transacties kunnen -mits de juiste rechten- specifieke prijzen krijgen. Betalingen in cash of via rekening worden correct voorgesteld en de inventaris wordt bij elke transactie up-to date gebracht zodat je als zaakvoerder op elk moment een juist beeld hebt van de waarde van je park.

Enkele mogelijkheden van Rinova

Transacties toevoegen en bewerken
Validatie van BTW-nummer en bankrekening
ingave klanten via Eid
MATIS lijst OVAM
En nog veel meer ..

Ontdek de mogelijkheden van Rinova

Een gemakkelijke toepassing voor jou en je medewerkers

Rinova kan zowel gebruikt worden door de zaakvoerder als personeel. Er kunnen extra profielen aangemaakt worden met specifieke rechten zoals kassa-medewerker, terreinmedewerker, … Per type kan ingesteld worden welke delen van de toepassing kunnen geraadpleegd of bewerkt worden.

Ik heb interesse in Rinova!

Ik wil meer weten