sinergio websites webdesign

Joepie, eindelijk is de nieuwe website voor Sinergio online. De ontwikkeling van onze eigen site werd steeds achteruit geschoven door de vele klantenvragen. Was er geen oud gezegde dat ons leert dat de kleermaker zelf vaak het slechtste kostuum draagt… Daar komt nu verandering in.

Met enkele nieuwe personen aan boord hebben we best wat meer ruimte gekregen en we trachten deze goed te benutten ! Dat heeft vanzelfsprekend geloond. In ons nieuw online platform trachten we de pijlers van onze activiteiten elk een eigen plaats te geven zodat het duidelijk mag zijn waar we voor staan. Voor elk van deze domeinen zijn een aantal personen verantwoordelijk en u zal steeds rechtstreeks of via de teamlead kunnen communiceren. De namen van de teamleads vindt u alvast hieronder.

Webdesign en websites — Bart
Applicaties — Bjorn
SEO — Gert
Sociale Media — Gert
All other stuff — Sonja of Kristof
Meer informatie over hen vind je op onze team pagina. En voor alle andere informatie nodigen we u uit om eens rustig rond te surfen. Blijven vragen toch nog onbeantwoord, stuur ons gerust een mailtje op info [at] enzovoort …

Heb je opmerkingen of suggesties rond onze site dan zijn we verheugd als je ons deze kenbaar maakt. We leren graag bij en dat kan best met gerichte en duidelijke feedback.

We hebben geen mogelijkheid voorzien om terug te keren naar de oude lay-out, maar wie de nostalgie wil laten botvieren, kan met deze screenshot nog een laatste glimp opvangen 🙂