10jaar sinergio webdesign

Sinergio is 10 jaar jong geworden in 2014. En dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Samen met de klanten hebben we genoten van een heerlijke winterbbq en aansluitend feestje.

Wat als een avontuur in 2004 is gestart, is zo veel jaar later uitgemond in een soliede structuur van een tiental medewerkers dat elk type project op vlak van webdesign en applicaties aankan. Op het eigenste ogenblik hebben we in onze klantenportfolio dan ook zelfstandigen, KMO’s, multinationals en lokale en federale overheden.

Afgelopen weekend hebben we dat samen met de klanten uitvoerig gevierd. Met een voor de gelegenheid zelf gebrouwen 10 jaar Sinergio biertje werd meteen de toon van de avond gezet. Een dankwoordje aan iedereen die heeft bijgedragen, gevolgd door twee korte maar interessante toelichtingen omtrent domeinnamen en hosting, sloten het formeel gedeelte af.

De winterbbq vulde de magen van de hongerige aanwezigen, waarna Elizabeth Daniel met haar heerlijke muziek zorgde voor een vlotte vertering. Dit vormde de ideale overgang naar een gezellige feest- en dansavond overigens.

We kunnen er alleszins terug tegen voor de volgende 10 jaar en hopen nog veel projecten met onze klanten te kunnen uitvoeren.

Meer foto’s vind je overigens op www.facebook.com/sinergio