joomla joomladagen sinergio aanwezig

Op onze facebook pagina kon u het niet missen : op 22 & 23 maart zakten we met enkele teamleden af naar Zeist (Nederland) voor de jaarlijkse Joomladagen. Als Joomla specialist passen we immers steeds de laatste nieuwe ontwikkelingen rond dit systeem toe. Enkele dagen ondergedompeld worden in een Joomlabad, verzekert er ons dan ook van dat we een groot deel nieuwigheden op een paar dagen meehebben.

Maar wat is Joomla! nu eigenlijk ?

Joomla is een van de meest populaire webbouw pakketten of CMS-en. Het is gekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en om zijn zeer goede resultaten wat betreft scoren voor zoekmachines zoals google.

Sinergio is zeker niet de enige om rotsvast geloven dat dit CMS één van de besten ter wereld is. Sinds zijn ontstaan in 2005 werd Joomla immers al meer dan 50 miljoen keer gedownload. Nog straffer is dat Joomla! momenteel zo’n één miljoen keer per maand wordt gedownload.

Typisch voor Joomla is, dat het een zogenaamd “open source” systeem is. Dit betekent dat het systeem constant wordt verbeterd door een internationale community of gemeenschap van vrijwillgers. Deze community groeit dagelijks en telt ondertussen al meer dan 200.000 leden.

Helemaal in de sfeer van Joomla zelf, zijn de Joomladagen in Zeist dan ook opgebouwd rond het delen van kennis en ervaringen. Samen met 320 andere deelnemers, woonden we gespecialiseerde workshops en presentaties bij over privacy, databases, webwinkels, A/B testing, SEO, design en nog veel meer.

Behalve de nodige team building en amusement, zorgen deze Joomladagen er ook voor dat onze klanten er beter van worden. We passen de opgedane kennis dagelijks toe, zodat uw site optimaal blijft scoren op elk vlak. We kijken alvast uit naar de volgende editie.