Regelmatig krijgen we de vraag wat het verschil is tussen onze hosting en die van concurrenten die op de markt dumping prijzen hanteren. Het antwoord is eenvoudig. SioHosting biedt niet alleen meer support en een persoonlijke dienstverlening, maar scoort ook op technisch vlak beter. Omdat snelheid nog altijd één van de cruciale factoren is voor het gebruikscomfort van een site en omdat de Google ranking en organische zoekresultaten mee worden bepaald door de snelheid van een site, namen we zelf de proef op de som. We voerden een objectieve test uit waarbij we de Sio Hosting snelheid vergeleken met die van One.com, een prijsbreker.

We installeerden een standaard Joomla 3.2.1 site binnen een hostingaccount van one.com en deden hetzelfde op één van onze eigen servers die we recent inrichtten voor optimale Joomla- en WordPress ondersteuning. De resultaten waren verbluffend. De hosting van one.com krijgt een B-score van Google en Yslow, beiden onafhankelijke meetorganen, met een percentage van 84%. De Sio Hosting haalt bij beiden een A-score met een percentage van maar liefst 94%.

Dit uitstekende resultaat hebben we ongetwijfeld te danken aan de combinatie van ons geoptimaliseerde hostingplatform met onze knowhow om Joomla-websites te tunen voor een betere performantie. Wil u dat we ook uw website eens onder handen nemen of heeft u interesse in ons gespecialiseerd joomla-hostingaanbod, neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.