Xites CRM systeem Sinergio

Vorig jaar was onze slogan “Sinergio in beweging”. Dat is in 2016 niet anders geweest. Sinergio heeft immers een nieuwe online CRM applicatie ontwikkeld en biedt deze functionaliteit nu gratis aan haar klanten aan. De toepassing hebben we XITES gedoopt en heeft als belangrijkste eigenschappen :
• Een duidelijk en overzichtelijk beheer van de contacten
• Bijhouden van alle nuttige informatie per contact en labelen
• Toevoegen van interacties (mails, bezoek, tel, …) en acties
• Uitsturen van individuele mails of globale mailings aan alle contacten of specifieke groepen in functie van labels, woonplaats, types, …

Tegen dit jaareinde voorzien we al een eerste nieuwe feature. Met de integratie van dropbox wordt XITES verrijkt met een document management tool. In het voorjaar van 2017 staan een aantal andere addons op onze verlanglijstje: een projecttool, een timesheet module en een facturatiesysteem.
Wenst u meer informatie of een demo account, dan kan u terecht op www.xites.be. Uiteraard kan u ons hiervoor ook steeds contacteren via mail of telefoon.
We wensen u alvast een prettig eindejaar en hopen dat ons kerstcadeau zijn nut voor jou kan bewijzen in 2017.

Met vriendelijke groeten,
Gert
Ter info : CRM staat voor Customer Relationship management tool en maakt een beheer van al je contacten inzichtelijk! Nuttige informatie vind je op www.xites.be