Ontdek alle realisaties

Huid- en Lasercentrum

21 juni 2023

Sinergio is verheugd om samen met Huid- en Lasercentrum Aalst hun digitale groei te versterken. Aan de hand van een effectieve Google Ads campagne hebben we hun online aanwezigheid een boost gegeven waardoor het aantal leads en website bezoekers aanzienlijk is toegenomen.

De Google Ads campagne heeft het gemiddeld aantal leads per maand verhoogd van 7 naar 31, wat heeft geleid tot aanzienlijke groei voor Huid- en Lasercentrum Aalst. Daarnaast heeft de campagne ook het aantal website bezoekers verhoogd met een indrukwekkende toename.

Google Ads marketing zorgt voor veel leads en bezoekers

Door middel van een grondige analyse van het bedrijf en de doelgroep hebben we een op maat gemaakte Google Ads-campagne ontwikkeld om de juiste doelgroep te bereiken. We hebben strategisch gekozen zoekwoorden en advertentieteksten gecreëerd die de unieke diensten en expertise van Huid- en Lasercentrum benadrukken.

We zijn verheugd dat we Huid- en Lasercentrum hebben kunnen ondersteunen bij het vergroten van hun online zichtbaarheid en het genereren van waardevolle leads. Onze voortdurende samenwerking blijft gericht op het optimaliseren van hun digitale marketingstrategieën om de groei en het succes van het bedrijf verder te stimuleren.

Google Analytics data