Geniet van 50% subsidie op uw digitaal project

Heb je plannen om je bedrijf op een hoger niveau te brengen door te investeren in digitalisering, IT of web/cloud-projecten?  Dan is deze toelage wellicht iets voor jou.

Wat betekent deze subsidie concreet?

  • maximaal €50.000 subsidie
  • waarvan max. €25.000 voor externe versterking en max. €25.000 voor eigen kosten
  • maximaal één subsidieaanvraag per kmo
  • totaalbudget subsidiepot van €2.500.000

Precies dergelijke financiële duw in de rug kan jouw KMO naar een hoger niveau brengen. Niet informeren is eigenlijk niet langer een optie.

De insteek van Vlaio om deze subsidie te lanceren is bedrijven te stimuleren om digitaliseringsprojecten te lanceren die hen sterker zullen maken in de nabije toekomst. De oproep moet ervoor zorgen dat kmo's meer matuur worden op het vlak van informatica en webapplicaties en dat ze evolueren naar meer datagedreven organisaties.

Het kan hierbij gaan om toepassingen binnen verschillende bedrijfsdomeinen zoals HR, productie, productontwikkeling en R&D, verkoop, marketing, ... Meer info vind je op de site van Vlaio.

We denken graag met je mee om je workflow te optimaliseren met een nieuwe webapplicatie of website die past binnen dit vlaio traject.

Maak met ons de analyse

Wat zijn voordelen van een webapplicatie, app of interactieve website?

Verhoogde productiviteit

Bespaar tijd door je bedrijfsprocessen efficiënter te maken. Zo verdien je je investering snel terug.

Overal toegankelijk

Een cloud toepassing is op al je toestellen beschikbaar. Via een webbrowser bewerk je zowel via je smartphone als je laptop je web toepassing.

Op maat gemaakt

Samen bepalen we de gewenste features van een applicatie of website zodat alles op jouw maat en dat van je bedrijf werkt.