Ontwikkeling van applicaties

Als organisatie wenst u uiteraard dat uw processen feilloos verlopen. Dat lukt allicht beter als deze ondersteund worden door robuuste IT toepassingen. Sinergio wil graag dé partner zijn bij de ontwikkeling van dergelijk op maat gemaakte applicaties.

Voor zowel grote multinationals, KMO's als lokale of regionale overheden hebben we al kunnen bewijzen wat we waard zijn.  Zo vindt u in onze realisaties voorbeelden van een toepassing voor het beheer van projecten, een applicatie voor de planning van verpleegkundigen, een tool voor het management van bankrekeningen of een applicatie voor het aansturen van competenties.  Geen uitdaging gaan we uit de weg!

Analyse fase

Eigenlijk gebeurt het hier al allemaal.  We steken graag voldoende tijd in de analyse fase omdat dit nadien loont.  Samen met jou doorlopen we de processen en schrijven deze uit in een functioneel analyse document.  Dit bevat naast de beschrijving ook een overzicht van de tabelstructuur en de onderlinge relaties.

Ontwikkeling

Na finale bespreking van de analyse begint het vertaal- en codeerwerk.  We bouwen de applicatie conform de best practice standaarden in programmatie en hebben een sterke affiniteit met de agile programming manier van werken. Continu testen en debuggen maakt hier een essentieel onderdeel van uit.

We zoeken op basis van de eerdere ervaringen naar een intuïtieve applicatie die werkt zoals het hoort en wordt verwacht door de gebruikers.

Voor verschillende projecten hebben we overigens knappe interfaces (API) en addons gebouwd met bestaande cloud-platformen zoals Meistertask, Dropbox of Google Calendar.