Webdesign

Ontwerp

Van bij de aanvang van uw project hechten we extreem veel belang aan een geslaagd mobielvriendelijk webdesign.  Dit ontwerp mag niet enkel mooi ogen, maar moet eveneens intuïtief opgebouwd zijn zodat bezoekers hun weg niet verliezen. We luisteren uiteraard in de eerste plaats naar uw voorkeuren en kijken dan pas hoe we dit kunnen matchen aan een hedendaags design. Op basis van onze ervaring zoeken we naar een optimale gebruikers-ervaring voor uw bezoekers.

Overigens bekijken we ook steeds hoe de site het meest budgetvriendelijk kan worden opgebouwd.

Realisatie

Bij de realisatie van de website bent u ook betrokken.  We houden elkaar op de hoogte tijdens elke stap en u krijgt doorlopend inzicht in de ontwikkeling ervan. Enkel dan zijn we zeker dat we een geslaagd project kunnen opleveren. Althans dat is toch onze ondervinding op basis van de meer dan 15 jaar dat we actief zijn in webdesign en websites maken.

Drie opensource CMS systemen

We maken bij het ontwerp van uw site erg graag gebruik van de betere open source CMS systemen en hebben een ruime ervaring met Joomla!, WordPress en Drupal.  Voorheen durfden we ook te investeren in een eigen CMS, maar we hebben geleerd dat de tijd ons immer inhaalt.  Deze drie open source varianten zijn niet alleen gratis, ze bieden ook het voordeel dat voor elke vraag wel een plugin of component bestaat die we kunnen inpassen. Bovendien worden de CMS systemen bijna continu aangepast aan de nieuwe normen en beveiligingsstandaarden op de markt.

Een zeer terechte keuze vinden we, want zo kan u niet enkel alle aanpassingen eenvoudig zelf doen, bovendien garanderen deze een budgetvriendelijke opbouw van uw website ! Kortom, we gaan voluit voor het beste van twee werelden.