Webshop starten

We zijn gespecialiseerd in het opzetten van een online webshop voor uw zaak. Als geen ander beseffen we het belang van online verkoop, nu en in de toekomst. Waar we recent nog achterop hinkelden op onze buurlanden, zijn we in Vlaanderen aan een revival bezig !

Bij aanvang van een dergelijk project, luisteren we graag naar uw ambitie om online te verkopen en matchen dit aan de technische en inhoudelijke mogelijkheden.

Welke webshop kies ik dan?

Doorgaans werken we op basis van de open source webshops Magento, Woocommerce , Prestashop of Virtuemart. Deze zijn niet enkel eenvoudig en intuïtief in gebruik, maar bieden een massa functionaliteiten standaard gratis aan. Verzendkosten, leveradressen, stockbeheer, … noem maar op, wij implementeren ze mee in je webshop.

Woocommerce  Virtuemart  Magento  Prestashop Drupal-commerce

Magento, Woocommerce, prestashop of Virtuemart

De keuze van een shop maken we graag samen met u. We kunnen de voordelen en nadelen toelichten en eventueel voorbeelden tonen. Samen met u maken we een gepersonaliseerde en gefundeerde keuze.

Voordelen van een eigen webshop ten opzichte van online shops op basis van een maandabonnement

Een eigen webwinkel is volledig ingebouwd in uw bedrijfswebsite.  Een niet mis te verstaan voordeel naar uitstraling en professionaliteit toe. Bovendien blijven de kosten beperkt tot de eenmalige werklast.

Voor zaken met een kassa- of ERP systeem hebben we al interfaces (API) gebouwd met o.a. Softtouch, Touchsystems, Storesquare, Fortissimmo...  Hierdoor beheert u uw processen in het intern systeem en wordt de online shop automatisch up-to-date gehouden.

Sofort paypal

mollie

Online betalen

We werken samen met de meeste betaalproviders en hebben ervaring met de voor- en nadelen van elke betaalprovider.  Zo implementeerden we o.a. al plugins voor Sofort, Paypal, Ingenico, Mollie, ...

De shop, maar ook alle inhoud zijn uw eigendom.  Dit houdt onder meer ook in dat u deze eenvoudig kan verhuizen indien nodig.

U betaalt de ontwikkeling van de shop. Nadien bepaalt u zelf of er nog aanpassingen moeten gebeuren. Geen terugkerende periodieke kosten dus!

website snow and fun